Noniin, tältä näytti sitten vuoden 2009 juhlissa.

 

Tarjoilupöytä vielä ilman tarjoiluja. Seinällä riippuvan luurangonvarjon tilasin Englannista, muut koristeet hankittu Punanaamiosta, Tiimarista ja Juhlamaailmasta.

 

Sängyssä tällä kertaa lakanan toinen puoli, eli hämähäkkikuvio. Seinällä taas sama jätesäkkikurpitsa, laiska kun olin =P

 

"All-seing-eye" on hankittu Juhlamaailmasta, on siis joku erikoisilmapallo jossa kuulemma jotain rasvaa ym sisäpinnalla joten täytön kanssa oli pientä ihmettelyn varaa. Pumppautui kuitenkin ihan hyvin sellasella kumivenepumpulla. 
Katossa menevää lepakkonarua sai joskus pari vuotta sitten Tiimarista, ja harmittaa kun en ostanut enempää koska se on todella kiva!

Lepakko lehahti kattoon. Juhlamaailmasta.

 

Perinteinen kurpitsalyhty. Mies koversi kuten joka vuosi =)

 

Juhlamaailmassa käytyämme mies ehdottomasti halusi hankkia tämän coolerin. On todella iso, sillä tuo pienen näkönen jäämäärä tuolla pohjalla on kokonainen täysi kaukalollinen pakastimesta.

 

Onnenkoettelupiste. En keksinyt tuolle nyt mitään hienoa nimeä, mutta laudalla pyöritettiin kananluuta ja sitten sai palkinnoksi joko jonkun shotin tai sitten pienen lahjapussukan. Laudan tein konvehtirasian pohjasta, hyrränä käytin toisesta pelistä hyrrää johon kiinnitin sinitarralla kananluun. 

 

Silmistä verta valuva pääkallokynttilä! Oli todella makea ja toimiva, tilasin Englannista eikä ollut edes kallis.

 

Kylpyhuone. Seinällä verta, oven mukaan ylös-alas kiipeävä hämähäkki sekä verhon takan olevassa valossa hyvin näkyvä hirtetty luurankovarjo. Kaapissa piilossa tietenkin mankka soittamassa taas ääniefektejä vessakävijöiden pelästyttämiseksi. Kuulemma oli onnistunut jopa niille jotka siitä tiesivät aiempien vuosien perusteella. Hämähäkkikin onnistui pelottamaan liikkuessaan ovea avattaessa.

 

Seinällä kuvio ja oviaukossa jätesäkkiriekaleet.