Tässä kuvia ihanista vieraista jotka jaksoivat pukeutua! Paikalla oli itseasiassa vain kaksi jotka eivät olleet pukeutuneita. Kutsuissa oli tosin mainittu pukupakko, sekä uhkaus puvutta saapuneitten syöttämisestä suohirviöille.. ;P Lisäksi illan aikana äänestimme parhaasta puvusta ja voittaja sai palkinnoksi oranssin hämähäkkikuvioidun esiliinan ja patalaput (joista en sitten älynnyt edes räpsästä kuvaa..). Essun eteen kirjoitin kangastussilla "paras puku 2007" jotta palkinnon saaja ymmärtää pointin vielä kaivaessaan palkintoa kaappinsa kätköistä vuosien kuluttua.. Palkinnon voitti ylivoimaisella äänisaaliilla (5 ääntä) siskoni poikaystävä josta hänestäkin on aika heikosti kuvia! Toiseksi tuli siskoni 3 äänellä, mikä kertoo siitä kuinka ahkerasti tämä pariskunta oli asuihinsa panostanut =)

Tässä kuvassa ovat ystäväni Lissu (viittä vaille kuollut jo kärpästen syömä), Helena (kuten joku äänestyslaappuunsa kirjoitti: "hämähäkitär"), sekä serkkuni Anne (noita).


1021659.jpg

Tässä kuvassa näkyy nyt sitten pukukilpailun voittajakin joten kuten. Vasemmalta ensimmäisenä ystäväni Niko, sitten pukukilpailun voittaja Toni, seuraavana siskoni Pia ja reunassa Nikon tyttöystävä Mari (jolla oli kyllä noidanhattukin päässä aijemmin).

1022265.jpg

Hyvä haltiatar Elina ja "vessapaperimuumio" Ella (muumioita oli toinenkin)

1028597.jpg

Herr Führer (sillä oli kaksi sotamiestäkin mukana):

1029423.jpg


Toinen muumio, aijemmin esitellyn Noidan poikaystävä Sakke.

1029422.jpg

Seuraavassa kuvassa olemme sitten me, isäntäpari Lily ja Herman Munster. Vieraat eivät olleet tarpeeksi "sivistyneitä" joten näytimme illalla myös yhden jakson Munstereita että hekin ymmärsivät mitä yritimme esittää.. ;P Oman pukuni tein itse, peruukin ostin sittarista. Hermanin puku on kierrätyskeskuksesta (7€) ja paljon päänvaivaa aiheuttanut pää on itse väsätty mm. jostain jumppakankaasta, peruukista ja paksuhkosta huovanpalasta.

1021664.jpg