Noniin, tässäpä tällainen peli jonka väsäsin jotta juhlissa olisi edes jotain puuhailtavaa. Aikaisemmilta juhlilta olin oppinut että Twister on oikein hauskaa, mutta tavallinen Twisteri ei oikein sopinut teemaan ja pirun kalliitakin ne on. Ratkaisu: tehdään itse!

Tämä on tehty niin, että piirtelin taas paintilla 5 erilaista pyöreää symbolimaista kuvaa ja sitten kävin taas asukastoimikunnan printterillä printtailemassa. Kuvat leikkasin irti samoilla teräaseilla joilla leikkelin arkkujakin (juu saksetkin olisi toiminu mutta nuo oli kivemmat ;)) ja teippasin ne auki leikatulle jätesäkille. Sitten vedin muutamassa osassa kontaktimuovit päälle. Aika hyvä tuli vaikka itse sanonkin.

Kuvassa eniten näkyvässä osassa siskoni.

1021662.jpg

Twisterissähän toiminnot ratkaistaan normaalisti pyöritettävällä nuolella ja vaihtoehtoja on 4 ja 4, eli oikea ja vasen käsi ja jalka, ja 4 eri väriä joihin niitä tungtaan. Horror-versiossa toiminnot arpoo nopat, joissa on siis sivuja 6. Lisänä normaaliin Horror-twisterissä on vielä "molemmat jalat" ja "molemmat kädet", yksi ylimääräinen "väri" (eli symboli) ja viimeiseen sivuun laitoin vain äksän jonka merkityksen voi sitten päättää pelin alussa. Pelasimme kaikki kierroksen niin että X tarkoitti että kyseinen raaja(pari) poistetaan pelialueelta, muita vaihtoehtoja on mm. että heitetään vain uudestaan, extreme-versio "kaverihirviö", eli kyseinen raaja tulee asettaa haluamalle kaverille ilman että kumpikaan kaatuu. Tätä ei kuitenkaan edes kokeiltu.

1169365.jpg1169366.jpg

Tässä kuvassa ollaan pelin alkuvaiheilla, paljon porukkaa on laudalla mutta kukaan ei ole vielä kovin hankalassa asennossa.

1021663.jpg