Noniin, tässä "kommentissa" on sitten vähän (huonoja) kuvia joita räpsin ennen itse juhlia.


Tällaisia kutsuja väsäsin ja lähetin ihmisille kuukauden ennen juhlia. Tämä aika oli aivan liian myöhään, sillä useilla oli jo sovittuja menoja tuolle päivälle =( Ensi vuoden juhlia varten pitänee jo nyt alkaa väsäämään kutsuja..

Tein nämä kutsut siis paintilla, piirtelin ja kirjottelin (fontin olen hakenut netistä joskus aikoja sitten) ja kävin asukastoimikunnan laserprintterillä tulostelemassa ja sitten liimasin oranssille kartongille ja postitin. Tällaista jälkeä siis tuli:

1021683.jpg


Seuraavaksi väsätään pari hauta-arkkua. Ensin ostetaan uudet, budjetin ylittävät laadukkaat kaijuttimet, sitten iloitaan pakkasmateriaalista. ;P Kuvassa pahvilaatikon vieressä näkyy käyttämäni välineet, eli ilmastointiteippi sekä Biltemasta ostettu n. 4 euron setti teräviä välineitä..

1021686.jpg

Sitten vaan viiltelin pahvilaatikkoa auki sopivista kohdista ja teippailin uusia saumoja kunnes  pahvilaatikko alkoi näyttää arkulta. Näitä tein siis 2 kappaletta (lattiamalliset etukaijuttimet tuli näissä =P).

1021688.jpg

Tässä sitten arkut maalauksen jälkeen, eli kävin äipän luona leikkimässä spraymaaleilla. Ostin ensin Biltemasta yhden purkin, joka riitti lopulta yhden arkun ulkopuolelle. Sitten käytiin ostamassa Teesistä laadukkaampia, jotka oli myös halvempia ja lopulta myös riittoisampia. Kahdella purkilla maalasin molempien arkkujen sisukset ja toisen ulkopuolen ja maalia vielä jäikin. Eli "kallis" laatumaali on n. 2 kertaa riittoisampaa ja tölkkihinnaltaankin halvempi.

1022386.jpg


Tässä kuva etukäteen kokeillusta aivokakusta. Tämä lienee lopullisen version kokeilu, aijemmin kokeilin myös omia räpellyksiä, mutta tämä on Piiroon ohjeen mukaan tehty. Elikkä ostin kaupasta Panna Cotta -aineksia ja ihan vaan paketin ohjeen mukaan väsäsin. Lopulliseen aivoon tuli puolitoista pakettia Panna-cottaa, eli 3 pussia, mikä oli oikein sopiva koko. Eipä tuo valmis aines minusta sen kummemmalta maistunut kun ne omat räpellykseni jogurtin ja liivatteen kanssa, mutta kai siinä oli enempi "oikean ruuan" fiilistä kun ei ollut oma räpellys. Omani oli kyllä mielestäni paremman värinen, mutta "ei toiminut".

1021692.jpg

Seuraavassa tekemäni turkinpippurimarenkihämähäkit ennen paistoa, sillä paiston jälkeen ne oli kiire saada purkkiin ettei kerkeä nahistumaan ja tarjoilun aikana alkoi oma kunto olla hiukan huoleton niin en sitten tajunnut ottaa kaikesta selkeitä kuvia.. Mutta tältä ne näyttivät kyllä valmiinakin, tosin lähes jokaiselta hämähäkiltä katkesi vähintään yksi jalka siirtovaiheessa..
Tein nämä siis niin, että vatkasin 4 valkuaista, sitten lisäsin siihen hiukan tomusokeria ja tavallista sokeria ja lopuksi pari kourallista tehosekottimella jauhettua turkinpippuria. Tein sellaisenkin version jossa heitin turkinpippurit sekaan heti, eikä se enää vatkautunutkaan marenkivaahdoksi =P No, sitten sulloin mössöt pakastepussiin, leikkasin reijän kulmaan ja pursottelin tällaisia.

1021693.jpg