Sitten katsaus koristeluihin.

Lamppuihin viritin Tiimarista ostetun lepakkonauhan joka oli aika kiva. Taaemmassa lampussa näkyy kummituksia jotka tein jo viime vuonna ja lähemmässä on hämähäkinseittiä.

 

 

1021632.jpg
 
Kodin ykkösessä oli aivan ihanat lakanat joihin ihastuin. Ne oli kuitenkin aivan liian kalliit ostettavaksi yhden päivän tai vuodenajan takia, joten luovuin ajatuksesta. Sitten menimme ostamaan pari varapenkkiä ja palkinnon jne. ja nämä lakanathan olivat nilkit tarjouksessa! Pakkohan se sitten oli ne ostaa.. =) Senällä olevan kurpitsakuvion tein jo viime vuonna jätesäkistä.

1021635.jpg
 
Ovensuussa oli samanlainen langasta tehty seitti kuin viime vuonnakin.

1021637.jpg
 
Kylppäriin laitoimme jouluvalot jotka päällystettiin oranssilla kreppipaperilla. Normaalilamppujen sulakkeen pistin pois päältä joten muuta valoa ei ollut kuin hämyisää oranssia. Nurkkakaapissa oli piilossa pikku kaijuttimilla varustettu cd-soitin jossa pyöri levy hiljaisuutta ja erilaisia ääniefektejä. Unohdin tosin alkuillasta laittaa sen päälle ja myöhemmin en tiedä soittiko se edes cd:tä läpi kuin kerran. Myöskään ääni ei ollut ehkä tarpeeksi kova joten kukaan tuskin kuuli pelottavaa efektiäni ollenkaan. Höh.
Suihkun seinällä näkyy myös murhan jäljet, jotka on toteutettu ketsupilla.

1021639.jpg
 
Pöntön yläpuolella luki "redrum" niin että sen näki peilistä "oikein päin".. =)

1021640.jpg
 
Kaijuttimet päällystin tällaisella harsomaisella luukuvioisella kankaalla.

1021642.jpg

Kirjahylly (ja vähän muitakin paikkoja) päällystettiin hämähäkinseitillä, päälle tuli lehtiä, kupitsa, verta valuvat kynttilät ja omenapäitä.
 
1022769.jpg

 
Kuvien ulkopuolelta:
- seinille leikkelin jätesäkistä reilusti lepakoita
- serpenttiiniä
- piikkisiä kastanjan siemeniä
- pari hautakiveä
- hämähäkkejä ja seittejä
- ällö ötököitä (mm. vessanpytyn kannen sisäpuolella)
- hiirenkoloja