Pieni katsaus siihen mitä söimme. Tarkoituksena oli ottaa kunnon kuvat jokaisesta tarjoiltavasta, mutta kuinkas kävikään, räpsin muutaman onnettoman kuvan sieltä täältä, en tarkistanut jälkeä ja unohdin loput. Näin käy jos juhlii itsekin omissa juhlissaan.. ;P

Myrkkypulloja! Ostimme vieraiden (ja itsemme) vapaaseen käyttöön 12-packin kaljaa jotka päällystin uusin etiketein. Etiketin vaatimattomuus johtuu osittain siitä, että väsäsin ne juhlapäivänä kiireessä (paintilla) ja osittain siitä ,etten kehdannut tuhlailla enempää asukastoimikunnan kalliita laserkasetteja ja jätin ylimääräiset värit ja tekstit pois..


1021629.jpg

Pöydällä oli korissa mandariineja joille maalasin naamat aijemmin käyttämälläni kangastussilla (joka vissiin kuoli tähän).

1021641.jpg

Booli olikin jännä räpellys. Ensinnäkin piti ehdottomasti saada kuivajäätä! En sitten tiedä mitä kävi, mutta eipä se kovin kauaa kerrallaan usvaillut kunnes malja alkoi olla niin täynnä vettä ettei enempää viitsinyt edes pistää. Loppuillasta jää vain vaahtosi onnettoman näköisenä.. =P Boolia varten hankimme Ikeasta uuden maljan sekä siihen suunnilleen sopivan vaasin. Koska vaasi oli alapäästä kovin pullea ja aiheutti sekä kiikkeryyttä että boolikauhan pääsemättömyyden pohjalle asti, väsäsin sinne kerroksen hyytelöä. Eli sekoitin paketin hyytelösokeria noin 8 desilitraan punaista mehua ja kaadoin pohjalle. Sitten hyydytin sen niin että vaasi nökötti paikallaan. Tämä oli aika hyvä idea, koska hyytelöstä oli oikeasti sekä hyötyä että iloa. Booli itse oli vihreätä, joten punainen kerros pohjalla näytti hauskalta. Kauhalla taas ei tarvinnut kaivaa hankalasti pohjaa ja täten ehkä jopa kumota kuivajään sisällään pitämää vaasia.

Itse booli koostui kossusta, Green catista ja jää-limegerippi limpparista. Suhteita en tiedä sillä en itse koonnut boolia, mutta hyvältä se ainakin maistui! Sekaan laitoin lillumaan granaattiomenan ja muutaman passion-hedemän sisukset.
Jäätä on siis saatavilla Agalta.

1021644.jpg1029732.jpg

Seuraavassa kuvassa perinteiset nakkisormet. Idean alkuperää en muista, mutta ainakin Piiroon blogista muistin tämän olemassaolon joskus vuosi sitten. Sormet ovat siitä hankalat, että niiden kuuluisi tulla tarjolle lämpiminä, mutta keittämisen ja tarjollelaiton välissä niihin pitäisi iskeä kynnetkin.. minäpä sitten polttelin omia sormiani nostelemalla vastakiehuneita nakkeja kattilasta ja tökkimällä niihin valkosipulia. Kyseinen ruoka-aine näytti ja toimi oikein hyvin, mutta maku saattoi olla hiukan liian tuju.. =P

1021645.jpg

Tässäpä sitten lopulliset aivot. Tähän meni siis 1½ Panna Cotta -pakettia, joista kummastakaan emme maksaneet mitään. Ensimmäinen tuli kaupan päälle kun osti 4 pakaste pizzaa (no hyvä on, emme olisi ostaneet pizzoja ellei kaupanpäällisenä olisi tullut tätä jälkkäriä.. =P) ja toisen ostimme myöhemmin kun tarjous oli jo mennyt ohi, mutta kassalla selvisi että "kaupan päälle" -panna cottia olikin normaalisti hyllyssä ja koska viivakoodia ei saanut saimme senkin ilmaiseksi =) 1. kuva on huono, pahoittelen.

1021647.jpg
1029735.jpg

Tässäkin huono kuva, mutta ainoa kyseisistä herkuista. Muffinsit näyttävät kovasti suklaisilta, mutta puraisun jälkeen sisus onkin liilahtavan harmaa, eikä suklaa maistu missää. Nämä onnistui paremmin kun kokeilin niitä noin kuukausi aiemmin, mutta hyvin ne nytkin toimi. Oikeasti ne ovat tavallisia vadelmamuffinseja vaalealla taikinalla, johon lisäsin reilusti mustaa väriä.
Etualalla on kulhossa karkkeja jotka ovat kaikki teeman mukaisia. Monet sellaset olivat salmiakkia, mutta makuunista kävin hakemassa vaahtokarkkikurpitsojakin =)

1021650.jpg


Kuvien ulkopuolelle jäi mm:
- pinaattilettukummitukset
- snöre-laku"matoja"
- mustuneet patongit
- sipsit ja vihannestikut sekä punainen ja vihreä dippi
- salmarihyytelöshotit, nämä oli todella hankala tehdä ja lopulta meillä oli kahdenlaisia: sellasia jotka oli pakko syödä lusikalla, ja sekin oli vaikeata, sekä sellaisia jotka olivat lähinnä vain rakeisia eikä kiinteitä, hyvin niitä silti molempia upposi =)

Tarjoiluvinkki:
Laitoimme jokaiseen mukiin erilaisen Halloweenaiheisen tarran jonka avulla oman mukin pystyi tunnistamaan, mikäli sitä ollenkaan löysi =P