Tämän vuoden koristelut olivat pitkälti samoja kuin edellisvuosina, samat arkut ja hämähäkinseitit taas, mutta muutama uusi koristekin oli löytynyt.


2034599.jpg
Makkarissa oli uusi ovi..
Näitä tilasin jostakin englantilaisesta firmasta josta tilasin myös paras puku -pystin (josta olisi tietty voinut ottaa kuvankin..), oli suht halpoja noinkin isoiksi koristeiksi, ja niitä oli siis kaksi erilaista samassa paketissa..


2034602.jpg
Samanlainen oli sänky tänä vuonna.
Kuvassanäkyy myös miekka lepäilemässä =P


2034621.jpg
Ja taas on seittiä ja lepakkonauhaa ja jätesäkkikuvioita, perusjuttuja.


2034605.jpg
Makkariinkin eksyi tänä vuonna seittiä..


Lisäksi oli "ruumis" (idea tuli joltakulta irc-gallerian halloweenyhteisössä) eli peitto käärittynä jätesäkkiin josta pilkotti vanhat kengät.

Kämpän ulkopuolelle vein muutaman jätesäkkilepakon ja yhden ällöttävän tuhatjalkasötökän, en tiedä pelästyikö kukaan ;)


Ja sitten hieman tarkemmin mitä kylppärissä (eli kauhuhuoneessa) tapahtui:
2034615.jpg
Pöntön yläpuolella luki taas redrum, tällä kertaa katsoin jopa miten päin mikäkin kirjain kirjoitetaan ;) Valoa kylppärissä tuli ainoastaan suihkuverhon takaa ja verhossa kiipeili hämähäkki (josta lisää alempana).


2034614.jpg
Tässä melkein näkyy sitten tuo redrum peilin kautta, sekä minä ;D


2034619.jpg
Jos joku kurkkasi verhon taakse (joku utelias kuitenkin teki niin..), siellä oli tuollainen uhkaus valmiina..


Hämähäkki:
Eli siis verhon takana kiipeili hämähäkki jonka olin virittänyt oveen kiinni niin että ovea avatessa se kiipesi ylöspäin ja sulkiessa laskeutui aikalailla pään korkeudelle. Viritettyäni sen muutama päivää aikaisemmin onnistuin pelästymään itse sitä kaksi kertaa ennenkuin opin että se on siellä ;P

Äänet:
Vessan kaappiin piilotin mankan joka soitti ceedeellistä kauhuääniä. Siis noin minuutin välein kuului huutoa, kirkunaa, ulvontaa tai lasin särkymistä jne. Mankka ei ollut niin hieno että olisi osannut vetää repeatillä, joten jouduin käymään parin tunnin välein vessassa painamassa playtä ;) ..tosin tulihan siellä käytyä muutenkin. En ole ihan varma miten äänet otettiin vastaan, mutta yksi vieras ainakin tuli kertomaan naapurissa särkyneen laseja ;D