Tässä hieman ruokia joita oli tarjolla. Osa vanhoja tuttuja ja "turvallisia", osa uusia ideoita. Kaikesta ei taaskaan taida olla kuvia..


2033170.jpg
Nakkisormet hupeni vauhdilla.
Laitoin tällä kertaa ensin nuo kynnet kiinni, sitten lykkäsin uuniin. Ennen olen keittänyt tai paistanut pannulla ja sitten yrittäny kuumaan nakkiin saada kynsiä kiireessä, mutta tänä vuonna olin kasvattanu pari aivosolua liää niin tein näin ;)
Kynnet ovat nyt valkosipulia ja hyvin toimi. Hupenivat vaan hieman nopeasti (ehkä siksi kun olivat ensimmäiset suolaiset tarjottavat).


2033179.jpg
Suukkokummituksia.
Nämä ovat siis itsetehtyjä mariannesuukkoja valkosuklaakuorrutuksella ja hopeakuulasilmillä. Koitin löytää sopivia karkkeja silmiksi mutta ei löytyny. Kädetkin meinasin laittaa mutta mies oli sitä mieltä ettei kummituksilla ole käsiä ;P Joku sanoi näitä myös tisseiksi.. =/ Hyvän makuisia joka tapauksessa, ohje löytyy Hellapoliisilta, tosin itse lisäsin Marianne-murskaa mausteeksi.


2033183.jpg
Erilaisia teemaminipizzoja
Oli kolmea erilaista joista kuvassa näkyy vain kahta. Tämä yksi oli Muumiopizza, jonka ohjeen löysin jostain netistä, ja joka onnistui kaikkein heikoimmin, kaksi muuta keksin itse ja ne onnistuikin paremmin.

Muumiopizza:
Siinä siis pohjalla tomaattia ja sitten mozzarellaa suikaloituna ikäänkuin muumion kääreiksi. Silmiksi vielä kääreistä pilkottamaan jalapenorenkaat.

Hirviöpizza (kuvassa):
Kinkkusuikaleita aseteltuna keskeltä reunoille, ikäänkuin karvoiksi, ja sitten jalapenorengassilmät ja paprikahampaat. Pohjalle piiloon juustoraastetta.

Hämähäkkipizzat (kuvassa):
Pohjalle juustoraasteta ("verkko") ja päälle puolikas oliivi hämähäkin vartaloksi ja sitten ohuiksi viipaleiksi suikaloitua oliivia jaloiksi. Nämä näyttivät parhaalta mutta itse en syö oliivia joten en tiedä miltä maistui ;)


2033187.jpg
Paisemuffinsit
Yritin kyllä tehdä ihan vaan oransseja muffinseja joissa sisällä yllätys, mutta yllätyksenä käyttämäni vaahtokarkki järjesti yllätyksen jo ennakkoon ja "tuli läpi". Hyviähän niistä silt tuli, siis karmivan näköisiä ;)
Muffinsit on ihan tavallisia sitruunamuffinseja jotka värjäsin oranssiksi elintarvikevärillä ja laitoin siis sisälle ässä pehmix -vaahtokarkkeja (siksi eri värisiä, mm. tuo tumma on karmea).


2033211.jpg
Perinteiset aivot
Tänä vuonna tein ihan oman pään mukaan.. eli siis aivoainekset, en aivomuottia.. ;P
Aivot on valkosuklaa-daim -moussea, eli ihan vatkattua sokeri-kananmunaa, kermavaahtoa, valkosuklaata, liivatetta ja daimrakeita, sisällä oli vadelmahilloa joka kyllä muistutti enemmän marmelaadia eikä valunu niin kivasti =/ Päälle koitin lusikoida hieman hyytelöä elävöittämiseksi..


2033184.jpg
Tässä aivot siis "avattuna".
Hyvät aivot oli kyllä, parempi kuin viime vuonna ja se oli joku valmisjälkkäri silloin.


2033203.jpg
Booli oli tänä vuonna tylsännäköinen, sillä kuivajää oli hiukan pettymys ja sähköllä toimivaa höyrytintä emme saaneet toimiman kunnolla kuin omassa maljassaan..
Maku sen sijaan oli loistava!
Ekaan satsiin käytettiin sitruunalimua, limemehua (joku valmismehu hyllystä), päärynävalmisdrinkki (mikälie) ja puoli pulloa suomiviinaa.
Toisessa satsissa sitruunalimua, appelssiinipassionmehua, ananasvalmisdrinkkiä ja loput suomiviinasta.
Reunalla verigreippiä kun veriappelssiinia ei löytyny, niin ja jäänä oli iso kuutio ja sitten käsijää, joka tietty suli nopeasti. Tein samanlaisen hyytelöön ja se siellä maljan pohjalla lilluikin koko illan, harmi ettei kellunu.


2033195.jpg
Hullun kemistin litkuja
Ostin labralaseja ja täytin niitä illan mittaan uudestaan sinisellä diesel-liköörillä, passoalla (punainen), kahlualla, salmarilla ja baileysillä. Hyvinhän niitäkin upposi alku-ujouden jälkeen.

2033172.jpg
Tämän vuoden myrkkypullot.


Lisäksi oli hyytelöshotteja jotka onnistui tänä vuonna paremmin. Tein ne salmarista ja Jell-O -valmisshottipaketista. Sellaisella oli helppo tehdä ja niitä saa nykyään sittarista, tosin ne on maustettuja joten shottiin tuli jännä limenmaku mukaan. Se kuitenkin toimi hyvin ja värikin oli ihanan myrkynvihreä!
Ainoa miinuspuoli oli ettei oikeaa kumoustyyliä oikein vieläkään löytynyt ;)